Sisätilojen pintaremontit kannattaa tehdä huolella

Sisätilojen remontit

Tasoite- ja maalaustöistä puhuttaessa viitataan useimmiten sisätiloissa tehtäviin pintaremontteihin. Niitä tehdään ympäri vuoden, mutta koska korjausrakentajat ovat usein kesäaikaan kiireisiä julkisivuremonttien kanssa, tasoite- ja maalaustyöt mielletään usein talvihommiksi. Sisätilojen remontit voivat vaihdella seinien maalauksesta aina käyttötarkoitusten muutoksiin saakka. Esimerkiksi toimitiloja voidaan muuttaa asunnoiksi ja toisin päin.

Koska tasoite- ja maalaustyöt vaativat kuivumisaikoja, on aina kustannustehokkainta remontoida useita huoneita tai huoneistoja kerrallaan. Sarjoittamisella voidaan vaikuttaa sisätilojen remonttien kustannuksiin merkittävästi.

Työvaiheissa ei kannata säästää

Välillä kustannuksia valitettavasti näkee poljettavan työvaiheissa oikomalla, mikä johtaa aina huonoon lopputulokseen. Korjaus Lehdolle on kunnia-asia tehdä kaikki työvaiheet tinkimättä: Suojaaminen on iso osa remontointia ja se täytyy aina tehdä huolellisesti. Tasoitekerroksia tehdään riittävä määrä, eikä niissä voi oikaista. Myös pohjamaalaus on tehtävä kunnolla. Jos työvaiheita jätetään väliin, epätasainen pohja jää näkymiin ja lopputulos kärsii. Periaatteenamme on olla suorapuheinen sopimusvaiheessa ja tarvittaessa kieltäytyä ehdotetuista oikomisista. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä, sillä emme lupaa sellaista, mitä ei voida pitää. Kun kaikki vaiheet tehdään huolellisesti ja ammattitaitoisesti, valmis pinta on katseita ja aikaa kestävä sekä helppo pitää puhtaana.

Hyvä tiedottaminen saa remontin sujumaan

Kaikki sisämaalit ovat nykyisin pääasiassa päästöttömiä, joten sisätilaremonttien haitat jäävät muille kiinteistön käyttäjille ja asukkaille vähäisiksi. Korjaus-Lehto huolehtii remontista tiedottamisesta vähintään viikkotiedottein. Mahdollisista tilojen käyttörajoituksista tiedotetaan aina etukäteen. Saamme usein kiitosta hyvästä tiedottamisesta, ja sovimme ja tiedotamme tarvittaessa jopa asukaskohtaisesti.

Sisätilojen remontit pyritään toteuttamaan klo 7-15:30 välillä. Ajoista toki joustetaan tarvittaessa sopimuksen mukaan. Suunnittelemme remontin kokonaisaikataulut huolellisesti niin, että valmista tulee sovitussa ajassa ja lopputulos on laadukas. Korjaus Lehto toteuttaa remontit pääsääntöisesti omien työntekijöiden voimin.

Tasoite- ja maalaustyöt

Laadukas maalipinta on helppo pitää puhtaana ja se säilyy kauniina vuosien ajan. Huolelliset pohjatyöt tasoituksineen mahdollistavat katseita kestävän lopputulokset. Toteutamme ammattitaidolla myös erikoisempia tehoste- ja koristemaalauksia.

Huoneistoremontit

Huoneistoremonttimme kattavat tarpeenne suunnittelusta ja purkutöistä aina viimeistelytöihin ja listoituksiin. Väliseinien purut, kantavien rakenteiden uusimiset sekä kylpyhuone- ja keittiöremontit mahdollistavat huoneistojen kokonaisvaltaisen uudistamisen. Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt.

Toimitilaremontit

Liike- ja toimitilojen remontointi tulee ajankohtaiseksi etenkin tilan käyttötarpeen muuttuessa. Saneeraamalla tilasta voidaan tehdä juuri käyttötarkoitukseen sopiva.